Phobya liquid metal Paste LM (0.5g) Thermal Compound - термо паста

9.00  лв.
Бонус точки: 1 точка
31001
В наличност
+

LM на Phobya е течен метал паста от най-ново поколение. Течният метал не съдържа неметални добавки, като силикон или метални оксиди. Той разполага с много по-добър топлообмен в сравнение с конвенционалните топлинни съединения. LM пастата е направена от 100% течен метал разработен на базата на най-съвременни технологии и може да постигне с около 3 ° до 7 ° C по-добри температури в сравнение с обикновенните термо пасти. Phobya LM паста не е подходяща за прилагането върху алуминиеви повърхности. Паста е предназначена за висок клас охладители където се използват материали като мед, никел, сребро или злато за контактните повърхности. Не е подходяща за употреба с алуминий.

ЗАБЕЛЕЖКА: LM пастата е електропроводима, така че да се избягва контакт с електрически проводници. Въпреки че Phobya Liquid Metal е течност, тя е с високо вътрешно съпротивление, което не позволева да изтече дори и при вертикален монтаж на охладителя - за целта трябва да се нанася много малко количество (малка капка) например с четка.

Пастата Phobya течен метал - не съдържа елемeнти като живак, тежки метали или олово. Поради това не е токсичена, запалима, взривоопасна и няма пари.

Количество: 0.5 гр.

Производител:
Phobya