Поддържани методи за плащане

С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в онлайн магазина IskamPC.com:

На място в офиса - Може да заплатите на място в офиса на ХардуерБГ ООД. Тази възможност е особено удобна, ако живеете в София или региона, тъй като може да комбинирате плащането с получаването на поръчката. В нашия офис може да заплатите за своята поръчка както в брой, така и с помощта на дебитна или кредитна карта през наличния на мястото ПОС терминал.

С банков превод - Имате възможност да платите за своята поръчка чрез банков превод, като по време на подаване на заявката в системата ще ви се изпише сметката, на която трябва да преведете пълната сума.

Плащане при доставка - Налична е и възможност за доставка с наложен платеж. С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността, но е свързан и с допълнителна такса за услугата, която се плаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги.

На изплащане през TBI Credit - На място в нашия офис може да кандидатствате за покупка на лизинг през Ти Би Ай Кредит за предлаганите в онлайн магазина стоки, независимо от тяхната стойност. Разбира се покупката на изплащане е подходящ вариант най-вече за по-скъпи продукти, като преносими компютри например....

Как се извършва доставката на поръчките?

Предлагаме няколко различни възможности да получите своята поръчка, направена в онлайн магазина - на място в нашия офис, експресна или икономична доставка с куриер, директно до вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерска фирма Спиди, като ви предлагаме възможност за избор на експресна доставка до 2 работни дни или икономична, с време на доставка до 3 работни дни. Имайте предвид, че за по-малките населени места е възможно да се получи допълнително забавяне заради реда на обслужването им от куриерската компания, който се изършва по предварително зададен график в определени дни обявен на техният сайт. Онлайн магазинът извършва поръчки на територията на цялата страна, като за целта се използва доставка с куриер. Времето за доставка започва да тече от момента, в който вашата поръчка е със статус на готовност (обработва се), а не от момента, в който сте я направили в сайта! При наличието на забавяне или проблем с направената от вас поръчка ще се свържем с вас в максимално кратък срок, за да ви информираме своевременно.

Колко ще струва доставката на поръчка?

При получаване на място в офиса
Ако се намирате в София или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги. При получаване на място в нашия офис в София няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите. Работното време на офиса е от понеделник до петък, 10:30 до 19:00 часа.

При експресна доставка с куриер
Експресната доставка с куриер обикновено отнема до 2 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. Цената за експресна доставка се определя в зависимост от общото тегло на поръчаните от вас продукти, като системата автоматично изчислява стойността на база на следната куриерска тарифа.

При икономична доставка с куриер
Икономичната доставка с куриер обикновено отнема до 3 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. Цената за икономична доставка се определя в зависимост от общото тегло на поръчаните от вас продукти, като системата автоматично изчислява стойността на база на следната куриерска тарифа:

При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас...