Всяка стока закупена от iskampc.com може да бъде върната или заменена в 14 дневен срок от датата на закупуване.

Връщане на стока(и)

Съгласно чл.55 от ЗЗП, всеки потребител има право да се откаже от закупена стока в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката.
Необходимо е да се свържете с нас, за да уточним начина на връщане на стоката, адрес за изпращане и начина за връщане на сумата, заплатена от Вас.
Стоката трябва да е в оригиналтата си опаковка, да не е използвана от Вас или друго лице и да е в изряден търговски вид и запазена касова бележка.
Транспортните разходи за връщане на стока се покриват от купувача.
Всяка закупена стока от Iskampc.com може да бъде върната на адрес: гр. София, кв. Стрелбище, ул. "Бадемова гора" номер 9 - за ХАРДУЕРБГ ООД (IskamPC)

Рекламация на стока

Съгласно чл. 123 от ЗЗП, всеки клиент има право да предяви рекламация на стоката. На рекламация подлежат дефектни стоки или стоки с констатирани липси.
При подаване на рекламация, потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:

1. касова бележка или фактура;
2. протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;
3. други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Стоки с гаранции

Гранционният срок на всеки продукт закупен от Iskampc.com е показан на страниците на сайта и/или упоменат в гаранционната карта съпътстващата всеки закупен продукт.

Гаранционните ремонти се извършват безплатно, когато са открити неизправности, следствие на скрит фабричен дефект или проблем свързан с работоспособността на продукта!

За подробности относно стоки в гаранция виж раздела Гаранционно облужване.